top of page

Macarrons al pesto Can Perico i dauets de la LlonganiSSSa

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:


300g macarrons

2 peres

Un tros de 250 g de llonganissa Subirats

100g formatge parmesà ratllat

125g canonges

100 ml oli d'oliva verge extra

80 g llavors de carabassa

80 g pistatxos pelats

Sal

Pebre negre



ELABORACIÓ:


Bull la pasta al dente segons indicacions del paquet. Escorre la pasta i reserva.

Pela i talla les peres a daus. Posa-les en una paella amb un rajolí d’oli i cou durant deu minuts. Afegeix sal i pebre. Reserva.

Treu la pell de #LaLlonganiSSSa Subirats i la talles a dauets.

Posa en el pot de la batedora els canonges, els pistatxos, les llavors de carabassa, l'oli i ja pots batre tot el conjunt. Pesto llest!!

Finalment, barreja bé en una paella la pasta, el pesto, els daus de pera i escalfa.

Ja pots emplatar, afegeix els daus de llonganissa Subirats i el parmesà ratllat.


Has vist quin goig fa el plat? 🤤 Colors i sabors que enamoren.

Atreveix-te amb aquesta preciosa i deliciosa pasta!🤗

bottom of page