INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
300 g de mongetes blanques cuites
1 porro
1 ceba de Figueres
1 moniato o 1 patata
1/2 litre de brou de verdures
Sal marina d'herbes, pebre negre o de colors i oli d'oliva extra
1 tall de botifarra blanca Subirats
1 tall de botifarra d'ou Subirats
1 tall de botifarra negra Subirats
ELABORACIÓ:
Talla el porro a rodanxes i la ceba de Figueres a trossets, afegeix una mica de sal d'herbes i sofregeix amb oli, a foc suau, durant 10 minuts.
Incorpora el moniato o la patata pelats i tallats a trossos.
Deixa-ho sofregir 10 minuts més.
Afegeix el brou de verdures i les mongetes.
Deixa-ho coure 10 minuts més i, finalment, tritura, rectifica de sal, afegeix pebre i torna a triturar.
Pela la botifarra blanca, botifarra negra i botifarra d'ou Subirats i talla-les a dauets.
Serveix la crema calenta amb els dauets de botifarra per sobre i un polsim de pebre negre.
Un elixir saludable i deliciós!
Comments