Crema de mongetes blanques amb trio de botifarres de Subirats

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:


300 g de mongetes blanques cuites

1 porro

1 ceba de Figueres

1 moniato o 1 patata

1/2 litre de brou de verdures

Sal marina d'herbes, pebre negre o de colors i oli d'oliva extra

1 tall de botifarra blanca Subirats

1 tall de botifarra d'ou Subirats

1 tall de botifarra negra Subirats



ELABORACIÓ:


Talla el porro a rodanxes i la ceba de Figueres a trossets, afegeix una mica de sal d'herbes i sofregeix amb oli, a foc suau, durant 10 minuts.

Incorpora el moniato o la patata pelats i tallats a trossos.

Deixa-ho sofregir 10 minuts més.

Afegeix el brou de verdures i les mongetes.

Deixa-ho coure 10 minuts més i, finalment, tritura, rectifica de sal, afegeix pebre i torna a triturar.


Pela la botifarra blanca, botifarra negra i botifarra d'ou Subirats i talla-les a dauets.


Serveix la crema calenta amb els dauets de botifarra per sobre i un polsim de pebre negre.


Un elixir saludable i deliciós!