Coca de remenat d'espàrrecs amb pernil serrà Subirats

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:


4 ous

1 manat d'espàrrecs verds

4 alls tendres

4 llesques de pa de coca o al gust

2 tomàquets de sucar

sal d'herbes

1 polsim d'orenga

250 g Pernil Serrà Subirats



ELABORACIÓ:

1. Renta i talla a trossets els espàrrecs verds i els alls tendres a tiretes fines.


2. Posa en una paella amb una mica d'oli els espàrrecs verds i els alls tendres i remena, afegeix una mica de sal d'herbes i salteja fins que ho tinguis cuinat al punt.

3. Bat els ous i afegeix-los a la paella junt amb els espàrrecs i els alls tendres, afegeix una miqueta més de sal i cou a foc lent remenant amb una cullera de fusta fins que l'ou et quedi quallat.


Ja tens el remenat!


4. Prepara les llesques de pa de coca sucant amb els tomàquets i un rajolí d'oli, per damunt afegeix el remenat, una mica d'orenga i gratina al forn uns 8 minuts.

5. Un cop traiem la coca del forn posem al damunt el Pernil Serrà Subirats, un polsim més d'orenga i un rajolí d'oli al gust.


BON PROFIT!