INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
300g macarrons
2 peres
Un tros de 250 g de llonganissa Subirats
100g formatge parmesà ratllat
125g canonges
100 ml oli d'oliva verge extra
80 g llavors de carabassa
80 g pistatxos pelats
Sal
Pebre negre
ELABORACIÓ:
Bull la pasta al dente segons indicacions del paquet. Escorre la pasta i reserva.
Pela i talla les peres a daus. Posa-les en una paella amb un rajolí d’oli i cou durant deu minuts. Afegeix sal i pebre. Reserva.
Treu la pell de #LaLlonganiSSSa Subirats i la talles a dauets.
Posa en el pot de la batedora els canonges, els pistatxos, les llavors de carabassa, l'oli i ja pots batre tot el conjunt. Pesto llest!!
Finalment, barreja bé en una paella la pasta, el pesto, els daus de pera i escalfa.
Ja pots emplatar, afegeix els daus de llonganissa Subirats i el parmesà ratllat.
Has vist quin goig fa el plat? 🤤 Colors i sabors que enamoren.
Atreveix-te amb aquesta preciosa i deliciosa pasta!🤗
Comentários