Arròs sec de carnaval amb botifarra d'ou i llardons Subirats

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:


1 ceba de figueres mitjana picadeta

2 grans d’all picats

3 tomàquets de penjar ratllats

2 cullerades de cigrons cuits

1 grapat de llardons

200 gr. d’arròs bomba (Moli de Rafelet)

1 litre de brou de pollastre

10 rodanxes de botifarra d’ou



ELABORACIÓ:


El més important, com sempre, és fer un bon sofregit.

Posem un raig d'oli a la cassola i quan estigui calent abocar la ceba.

Deixem enrossir la ceba a foc lent.

Quan veiem que la ceba està totalment confitada, aboquem l'all i el tomàquet ratllat i ho deixem sofregir uns 20-30 minuts més.

Afegim els cigrons i llardons i els hi donem un parell de voltes.

Afegim l'arròs i el n'acarem.

Afegim el brou de pollastre calent i a foc fort, el portem a ebullició.

Llavors abaixem una mica el foc i deixem coure uns 15 minuts.

Finalment, afegim els talls de botifarra d'ou i els deixem coure uns 2-3 minuts.

Apartem la cassola del foc i deixem reposar 5 minuts abans de servir.


Què et sembla? T'animes a tastar-la?